top of page

Ratkaisut tuottavaan tietotyöhön

Aika ei tahdo riittää itsenäiseen opiskeluun, eikä kursseista ja luennoista jää lopulta mitään käteen? Mitäpä jos unohdetaan perinteiset kurssit ja koulutukset, tai otetaan ainakin rinnalle uusia työkaluja. Tutustu valikoimaamme ja valitse teille sopivin paketti. Löydät alta esimerkkejä eri koulutuspaketeistamme. Tarjoamme toistaiseksi voimassaolevia koulutuspaketteja, joissa laskutusjaksot 1, 6 tai 12 kuukautta. Sopimuksen voi irtisanoa ennen uuden laskutuskauden alkamista.

Hallitsetko sinä Officea vai Office sinua?

 

Ota ohjelmistoista enemmän irti mukautetuilla työkalunauhoilla, ja syvennä O365 osaamistasi tavoitteidesi mukaan. Lupaamme, että myös sinä tulet säästämään aikaa ja hermoja!

Onnistunut tietojenkalastelu ei tarvitse uhrikseen kuin yhden organisaation jäsenen.

 

Kun tieto on jaettua, myös riskit kertautuvat. Vahingot ovat kuitenkin usein helposti vältettävissä.

Hyvä fiilis näkyy ulospäin - aivan kaikessa!

 

Työtehtävästä riippumatta hyvinvointiin panostaminen tuo tuloksia. Esiinnyt vakuuttavammin, asiat pysyvät mielessä ja tuotat laadukkaampaa sisältöä.

Taito, Turva ja Vireys samassa paketissa.

Henkilöstön kehitykseen ei löydy ihmelääkettä. Onneksi asiat voi kuitenkin tehdä helpommin. Anna itsellesi ja työkavereillesi mahdollisuus kehittyä ja jaksaa paremmin työssään.

TAITO

Enemmän irti O365:stä

TURVA

Älä ole tietoturvan heikoin lenkki

VIREYs

Miten teidän työpaikalla jaksetaan?

VARMA

Kokonaisuus haltuun yhdellä ratkaisulla

Kiitos tilauksesta. Aktivoimme palvelun 3 arkipäivän aikana.

Miksi et kokeilisi?

 

Tilaa linkki portaaliimme.

 

Käytä organisaatiosi antamaa sähköpostia.

Saat näyteversion käyttöön koko organisaatiollesi.

Blue Personal Objects

TAITO

O365-taidot: Tietotyön kivijalka

Tiesitkö, kuinka vaikkapa Planner tekee projektien hallinnasta helppoa vanhan tutun O365:n sisällä? Tai kuinka Sharepoint ja OneDrive toimivat yhteistyössä Teamsin kanssa?

Osaamisen päivittäminen tuo tyypillisesti 30 minuutin hyödyn tietotyöläisen päivään.

Lisäksi Taidolla saat heti käyttöön mukautetut työkalunauhat. Työkalunauhat kokoavat juuri sinun työssäsi tärkeimmät työkalut löydettäväksi yhdellä silmäyksellä. 

 

Keskitetyllä palvelulla otat uusimmat Office & O365 työvälineet haltuun, syvennät osaamistasi omassa tahdissasi ja pysyt ajan tasalla ohjelmistojen jatkuvassa uudistuksessa. 

29 /kk

YHDELLE käyttäjälle

alv. 0%

Taito
Silver Helmet

Turva

Tietoturva ja Tietosuoja käytäntöön

​Kun tieto on jaettua, myös riskit kertautuvat. Turva antaa jokaiselle ajantasaisen perusosaamisen ja valmiudet riskien ennakointiin omassa työtehtävässä. 

Turva on käytännönläheinen ja helposti ymmärrettävä työkalupakki jokaiselle työntekijälle.

 

Sen avulla opit mm. kuinka henkilötietoja tulee käsitellä, kuinka ennakoida ja hallita riskejä omassa työssä, sekä tunnistamaan nykyaikaiset tietojenkalasteluyritykset.

Sisältää Taito -paketin Office & O365 sisällön.

49 /kk

5 käyttäjälle

alv. 0%

Turva
Kayaking

Vireys

Paikasta riippumatonta työhyvinvointia

Hyvä fiilis näkyy ulospäin – aivan kaikessa. Työtehtävästä riippumatta oman vireystilan nostaminen tuo tuloksia. Esiinnyt vakuuttavammin, asiat pysyvät mielessä ja tuotat laadukkaampaa sisältöä.

 

Etätyö tuo monelle joustoa, mutta myös stressiä, ajanhallinnan haasteita ja yksinäisyyttä. Tutun työyhteisön puute, uudet toimintatavat ja vapaa-ajan rajojen hämärtyminen syövät resursseja palautumiselta ja jaksamiselta.

 

Vireys ja työssä jaksaminen ovat myös perusta riskienhallinnalle. Tapaturmat sattuvat usein väsyneenä, kun keskittyminen herpaantuu. Kun aivot käyvät ylikierroksilla, ei jatkuvasti muuttuvat tietoturvakäytännöt ole ensimmäisenä mielessä.

 

Olipa kyse sitten henkisestä hyvinvoinnista tai kunnon kohentamisesta, jokainen kehittyy yksilöllisesti ja omalla aikataulullaan. Yhteistä kaikille on se, että kehittyminen vaatii aikaa ja toistoa.

 

Sisältömme on alan ammattilaisten kehittämää yhdessä koulutusalan osaajiemme kanssa. Valmennussisältö ohjaa teoriasta käytäntöön – todelliseen muutokseen arjessa ja elämäntavoissa. Jokainen pääsee etenemään omaan tahtiin, sisältömme on käytössä koska tahansa, jokaisella päätelaitteella.

Sisältää Taito -paketin Office & O365 sisällön

49 /kk

5 käyttäjälle

alv. 0%

Vireys
Geometric Shapes

Varma

Kaikki palikat käsissäsi

Varma sisältää kolmen aihealueen ympärille rakennetun sisältömme kokonaisuudessaan.

Taito - Office & O365

Turva - Tietoturva & tietosuoja

Vireys - Hyvinvointi & jaksaminen

Miksi kaikki samassa? Varmista yhtenäinen perusosaaminen jokaiselle, ja tarjoa mahdollisuus yksilölliseen kehitykseen.

 

Saat yhteisen alustan tiedon jakamiseen, sekä osaamisen seurantaan. Unohda valmennusmateriaalien säilyttäminen ja jakaminen, tai kurssien koordinointi. Hanki järkevästi, ja säästä.

Miksi henkilöstön kehitys jatkuvana palveluna? Ohjelmistot uudistuvat ja päivittyvät jatkuvasti - ei enää raskaita käyttöönottokoulutuksia!

Jatkuva palvelu antaa mahdollisuuden yksilölliseen opiskelurytmiin, asioiden kertaamiseen, sekä uusien henkilöiden sujuvaan perehdyttämiseen.

79 /kk

5 käyttäjälle

alv. 0%

Varma
bottom of page