top of page
TF-Kaluste - uudistaja 1920.png

Miksi kannattaa hankkia käytettyjä kalusteita eli uusiokalusteita?

 

Kustannustehokkuus ja budjetin optimointi

 
 

Käytettyjen toimistokalusteiden hankinta on taloudellisesti järkevä ratkaisu. Käytetyt kalusteet ovat usein huomattavasti edullisempia kuin uudet kalusteet, mikä mahdollistaa taloudellisten resurssien sijoittamisen muihin yrityksen tarpeisiin.

 

Säästetyt rahat voidaan käyttää esimerkiksi henkilöstön koulutukseen tai käytössä olevan tekniikan päivittämiseen. Säästettyjä resursseja voidaan myös sijoittaa vaikkapa markkinointiin ja mainontaan, mikä on tärkeää liiketoiminnan kasvulle. 

Laatu, kestävyys ja luotettavuus

 
 

Käytetyt toimistokalusteet ovat usein aivan yhtä laadukkaita kuin uudet. TF-Kalusteen myymät tuotteet ovat tunnettujen valmistajien tuotteita, ja ne ovat tunnettuja laadustaan ja kestävyydestään.

Kalusteiden laatu varmistetaan kuntotarkastuksella, jossa tarkistetaan kalusteiden toimivuus ja kunto. Valitsemme myyntiin vain sellaiset tuotteet, jotka läpäisevät kuntotarkastuksen, joten myytävät kalusteet ovat laadukkaita ja toimivia.

0156363513.jpg

Tunnettujen valmistajien laadukkaat toimistokalusteet kestävät vuosien käyttöä. Ne on suunniteltu kestämään rankkaakin päivittäistä käyttöä ja siksi ne ovatkin erinomainen valinta yrityksille, jotka etsivät pitkäikäisiä ratkaisuja toimistonsa kalustamiseen.

Ympäristöystävällisyys ja kestävä kehitys

 

Ympäristöystävällisyys ja kestävä kehitys ovat nykyisin liiketoiminnassa entistäkin tärkeämpiä arvoja. Käytettyjen toimistokalusteiden hankinta on yksi konkreettinen tapa, jolla yritykset voivat osoittaa sitoutumistaan näihin periaatteisiin. Valitsemalla käytetyt kalusteet, osoitat sitoutumista ympäristöystävällisyyteen, olitpa sitten yksityishenkilö tai asioit yrityksen puolesta. Suosimalla käytettyjä kalusteita tuet kiertotaloutta ja vähennät tarvetta uuden raaka-aineen käytölle, mikä puolestaan pienentää hiilijalanjälkeä ja edistää resurssien vastuullista käyttöä.

Käytettyjen kalusteiden uudelleenkäyttö vähentää tarvetta valmistaa uusia tuotteita, mikä pienentää hiilidioksidipäästöjä ja yrityksen hiilijalanjälkeä. Tämä osoittaa ympäristövastuullisuutta ja näyttää esimerkkiä muille kestävien käytäntöjen edistämisessä. Käytettyjen kalusteiden hankinta säästää uusien kalusteiden valmistuksen raaka-aineita, kuten puuta ja metalleja ja näin säästetään luonnonvaroja. Lisäksi jätteen määrä ja energiankulutus vähenee, mikä on suoraan yhteydessä kestävän kehityksen kanssa.

Käytettyjen kalusteiden hankkiminen kannustaa koko yrityksen tai organisaation henkilöstöä ottamaan käyttöön ympäristöystävällisempiä toimintatapoja. Se toimii esimerkkinä ja inspiroi muita ympäristöystävällisiin valintoihin työpaikalla. Näinpä käytettyjen toimistokalusteiden hankinta ei ole pelkästään taloudellisesti järkevä päätös, vaan se on myös panostus ympäristöystävällisyyteen ja kestävään kehitykseen, joka tuo yritykselle monia pitkän aikavälin hyötyjä.

Nopea saatavuus ja joustavuus

 

Toisin kuin uusien kalusteiden kohdalla, käytetyt kalusteet ovat usein heti saatavilla. Tämä nopeuttaa toimiston uudelleenkalustamista ja lisää joustavuutta muutostilanteissa, kuten toimiston laajentumisessa tai työtilojen uudelleenjärjestelyssä.

Toimiston muutto tai uudelleenkalustaminen voi olla stressaavaa, mutta käytettyjen kalusteiden nopea saatavuus helpottaa elämää ja vähentää stressin määrää.

100266626578.jpg

Käytettyjen toimistokalusteiden hankkiminen on valinta, joka kantaa pitkälle tulevaisuuteen!

Tarvitsetpa yksittäisiä kalusteita tai suurempia kokonaisuuksia, autamme sinua saamaan työpisteen, joka sopii sinulle ja työllesi. Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää. Avullamme saat itsellesi tai yrityksellesi nykyaikaisen työpisteen, jossa viihdyt ja menestyt!

Suunnitellaan yhdessä paras ratkaisu sinun tarpeisiisi!

Soita meille

+358 100 200 300

Tule
käymään

Ristikatu 6, 33200 Tampere

jätä viesti

Kiitos viestistäsi!

bottom of page