top of page
TF-Kaluste - uudistaja 1920.png

Minkälainen on hyvä työpiste?

Nykyaikaisen tietotyöläisen työpiste on paikka, jossa voi keskittyä työhön ilman ylimääräisiä häiriöitä ja rasitusta. Työpiste on rauhallinen, ergonominen ja mukava. Hyvässä työpisteessä on myös riittävästi tilaa, valoa ja äänieristystä.

 

Kalusteiden tulee olla laadukkaita, oikean kokoisia ja ergonomisia, kuten korkeussäädettävä työpöytä tai työtuoli, jossa on monipuoliset säätömahdollisuudet juuri sinulle sopivaan työskentelyasentoon. Erilaisten sermien avulla saat äänet eristettyä ja voit keskittyä paremmin.

4119917840.jpg

Laadukas työpiste edistää tehokkuutta ja lisää työhyvinvointia. Vältät työperäisiä vaivoja, kuten niskan tai hartioiden kipuja, silmien rasitusta tai päänsärkyä. Voit keskittyä paremmin ja teet työsi tehokkaammin, etkä ole niin uupunut päivän päätteeksi.

TF-Kaluste tuntee nykyaikaisen tietotyöläisen tarpeet ja vaatimukset. Meiltä saat laadukkaat, kestävät ja siistit uusiokalusteet toimistoosi ja työpisteeseesi.

 

Voit valita kalusteet laajasta valikoimasta tai ole yhteydessä räätälöityjä ratkaisuja varten. Suunnittelemme työpisteesi ottaen huomioon tarpeesi, toiveesi ja budjettisi.

9226572890.jpg

Tarvitsetpa yksittäisiä kalusteita tai suurempia kokonaisuuksia, autamme sinua saamaan työpisteen, joka sopii sinulle ja työllesi. Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää. Avullamme saat itsellesi tai yrityksellesi nykyaikaisen työpisteen, jossa viihdyt ja menestyt!

Suunnitellaan yhdessä paras ratkaisu sinun tarpeisiisi!

Soita meille

+358 100 200 300

Tule
käymään

Ristikatu 6, 33200 Tampere

jätä viesti

Kiitos viestistäsi!

bottom of page