top of page
3445477743.jpg
4129529001.jpg

RemonttiReiska on nyt TF-Kaluste

 

RemonttiReiska sulautuu osaksi Tutoring Finlandia ja toimii jatkossa nimellä TF-Kaluste. Tutoring Finland OY on tuttu toimisto-ohjelmistojen kouluttaja jo kahden vuosikymmen takaa sadoille organisaatioille. Tästä kokemuksesta havaitsimme asiakkaidemme tarpeet uudistaa tietotyöntekijöiden osaamisen lisäksi myös työpisteitä kierrätettävillä merkkikalusteilla. Autamme sinua suunnittelemaan ja toteuttamaan hyvän työpisteen, joka on rauhallinen, viihtyisä ja ergonominen.

Verkkokaupastamme saat laajan valikoiman laadukkaita ja hyväkuntoisia toimistokalusteita, kuten sermejä, seinäkkeitä, työpöytiä, työtuoleja, seinäkkeitä, kaappeja ja kokoustilan kalusteita.  Kalusteemme ovat laadukkaita merkkituotteita, joiden elinkaari on pitkä. Näin jatkamme toimistokalusteiden käyttöikää ja säästämme luontoa kiertotalouden keinoin. 

 

Kokeile vaikka saman tien, miten toimistoosi tai työpisteeseesi saadaan kiertotalouden ykköskalusteet vaikka huomenna! Käy katsomassa, mitä kalustetta juuri sinun tarpeeseen tarjoamme. 

BuzziSpace tuoli

Mitä TF-Kaluste tarjoaa sinulle

EFG työskentelytila

Meiltä saat tunnettuja laatubrändejä, ystävällistä palvelua, perille toimitusta ja nopeaa reagointia yhteydenottoihin.

 

Meiltä saat:

  • Laadukkaat merkkituotteet

  • Ystävällinen ja asiantunteva palvelu

  • Nopeat toimitukset suoraan kohteeseen Manner-Suomessa

  • Edulliset hinnat

  • Maksuton toimitus Tampereen keskustan alueelle
     

TF-Kaluste on luotettava ja ekologinen kumppani, ja toimitamme kalusteet perille ja tarvittaessa valmiiksi asennettuna. TF-Kaluste on osa Tutoring Finland Oy:tä, joka on toiminut vuosikymmeniä toimistotyötä tekevien parissa. Tunnistamme tietotyön tarpeet ergonomian ja työn toiminnallisuuden kannalta.

Voit tilata kalusteet verkkokaupastamme tai noutaa ne myyntivarastoltamme Tampereelta. Toimitamme ja asennamme kalusteet kaikkialle Manner-Suomeen. Ota yhteyttä meihin puhelimitse, sähköpostitse tai tule käymään.

Jyväskylän Tikkakoskella avataan pian TF-Kalusteen noutovarasto. Löydät jatkossa kaikkia päätuotteitamme - tuolit, pöydät, sermit, työpisteet, hiljaisentilan kopit ym - myös Keski-Suomen toimipisteisiinne ja kotitoimistoihinne. Tutustu tuotteisiimme netissä, pyydä tarjous, tilaa ja nouda myyntivarastoltamme osoitteesta Kirkkokatu 1, Tikkakoski, sinulle sopivana aikana. Kysy myös perille toimitusta.

 

Suunnitellaan yhdessä paras ratkaisu sinun tarpeisiisi!

Toimistokalusteet TF-Kalusteelta

 
 

Soita meille

+358 100 200 300

Tule
käymään

Ristikatu 6, 33200 Tampere

jätä viesti

Kiitos viestistäsi!

bottom of page