top of page

Videokirjasto 

milloin haluat - missä haluat

 

Aika ei tahdo riittää kursseille tai luennoille, etkä tiedä miten käynnistää omatoiminen opiskelukaan? Mitäpä jos otetaan perinteisten kurssien ja koulutusten rinnalle uusia työkaluja: Tutustu kattavaan videokirjastoomme!

Mikä se on?

Videokirjastomme on Office-ohjelmistojen tehokkaaseen käyttöön ja tarpeen mukaiseen opiskeluun tarkoitettu ympäristö, josta käyttäjät oppivat työssään tarvitsemia taitoja.

Mitä siellä on?

Kirjastossa on kattava valikoima videoita mm. Wordista, Excelista, PowerPointista sekä Teamsista ja muista Office-ohjelmista. Emme unohda myöskään tietotuvaa sekä hyvinvointia!

Paljonko tarvitset aikaa?

Sinä päätät — voit ottaa ohjelmia haltuun lyhyempien videoiden avulla tai katsoa pidempiä luentoja kokonaisuuksista. Saat uusia, nopeita ja näppäriä toimintoja hyötykäyttöön ja rakennat osaamista vähitellen kohta kohdalta.

Office-sisältö

 

Kirjastossa on kattava valikoima videoita mm. Wordista, Excelista,
PowerPointista sekä Teamsista ja muista Office-ohjelmista. Videoiden
ja harjoitustiedostojen lisäksi saatavilla on luettavaa materiaalia sekä
omalle koneelle asennettavat mukautetut valintanauhat.

Kenenkään ei tarvitse opiskella ylimääräistä tai sellaisia taitoja mitä ei tarvitse juuri nyt. Sisältöjä on sekä peruskäyttäjille, että edistyneemmille tehokäyttäjille. Kokonaisten aihealueiden katsomisen lisäksi voit käyttää hakutoimintoa katsoaksesi videon jostain tietystä asiasta. Helpotat työpäivääsi ja oivallat tekemällä.

Portaalin etusivu
Tietoturvagrafiikkaa

Tietoturva ja tietosuoja

 

Tietoturva- ja tietosuoja-sisältömme on pieni mutta pippurinen. Tunnin pituinen videoluento käsittelee tärkeimmät asiat tietoturvasta ja -suojasta sekä tietojenkalastelusta ja riskienhallinnasta.

 

Tämä sisältö on yleissivistystä, jonka jokaisen työntekijän tulisi tietää!

Hyvinvointi

 

Ei unohda hyvinvointia. Jotta Office-taidoista saadaan kaikki irti, on myös jaksamisen oltava kohdallaan. Väsyneenä sammutat tulipaloja, virkeänä keskityt työhösi tehokkaasti. 

Videokirjastosta löydät eväät niin liikuntaan ja kunnon kohottamiseen,
kuin henkiseen jaksamiseen, vireyteen ja itsensä kehittämiseen.

Meditoiva sammakko
bottom of page