top of page

Kivijalka kuntoon
ja muut koulutukset

 

Kivijalka kuntoon -Office-koulutukset on suunniteltu nimensä mukaisesti. Käymme koulutuksissa läpi tärkeimmät perusasiat. Suuri osa Office-ohjelmien käyttäjistä saa lähes kaiken tarvittavan tehtyä näiden perustoimintojen avulla. He, jotka tarvitsevat syvempää osaamista, voivat jatkossa kehittää osaamistaan tämän kivijalan varaan.

Teamsin kautta järjestetyistä koulutuksista tulee videotallenne katsottavaksi videokirjastoomme

W

Word – kivijalka kuntoon

Wordin perusteet, käsitteet ja toiminnot. Tekstin muokkaaminen ja muotoileminen, kuvien lisääminen, sivun asetukset. Ylä- ja alatunnisteet.

 

Word-käyttäjille, jotka haluavat opiskella tai kerrata perusasiat ja tehostaa päivittäistä käyttöä. Opit perusteet sekä uusia toimintoja.

Avaa PDF-esite

O

Outlook

Outlookin tärkeät perusasiat ja hieman pintaa syvemmältäkin. Sähköposti, pikatoiminnot, viestien luokittelut, kalenterin käyttäminen.

 

Jos käytät jo Outlookia, mutta lähinnä oletusasetuksilla etkä ole tutustunut sen enempää Outlookin toimintoihin ja työkaluihin - tämä koulutus on juuri sinulle!

Avaa PDF-esite

E

Excel – taulukkolaskenta ja tietokannat

Excelin käsitteet ja toiminnot taulukkolaskenta- ja tietokantapuolelta. Laskenta työkirjoissa, raportointi- ja tietokantatoiminnot.

Excel-käyttäjille, jotka haluavat tehostaa päivittäistä käyttöä ja oppia uusia toimintoja.

Avaa PDF-esite

E

Excel – kivijalka kuntoon

Excelin perusteet, käsitteet ja toiminnot. Tietotyypit, kuten teksti ja luvut. Peruslaskenta, soluviittaukset ja näppämistön hyödyntäminen.

 

Excel-käyttäjille, jotka haluavat opiskella perusasiat ja tehostaa päivittäistä käyttöä. Käytännön vinkkejä nopeuttamaan työskentelyäsi.

Avaa PDF-esite

T

Teams - kivijalka kuntoon

Teamsin käsitteet ja toiminnot.Teams viestintä- ja tiedostoalustana. Kokous- ja keskustelutoiminnot, tiedostojen tallennuspaikat OneDrive ja SharePoint.

 

Jos haluat käyttää Teamsia päivittäisessä työssäsi ja hyödyntää monipuolisesti Teamsin keskustelu- ja kokoustoimintoja sekä yhteiskäyttää ja jakaa tiedostoja, tervetuloa mukaan!

Avaa PDF-esite

E

Excel taulukkolaskenta – jatkot

Excelin käsitteet ja toiminnot Excel-työkirjoissa taulukkolaskentapuolella. Hyödyllisiä funktioita, taulukoiden jäsentämistä, tiedon tarkistusta.

 

Excel-käyttäjille, jotka haluavat käyttää Exceliä entistäkin monipuolisemmin ja oppia uusia toimintoja.

Avaa PDF-esite

P

PowerPoint – Kivijalka kuntoon

PowerPointin perusteet, käsitteet ja toiminnot. Esitysten luominen ja sisällön muokkaaminen. Esitysten sujuva pitäminen.

 

Käyttäjille, jotka haluavat ottaa PowerPointin haltuun. Jos haluat tehdä helposti ja nopeasti hieman parempia esityksiä, tämä koulutus sopii sinulle.

Avaa PDF-esite

T

Tehtävienhallinta

Tehtävänhallintasovellukset To Do ja Planner, sekä digitaalinen muistikirja OneNote. Tiimityön ja henkilökohtaisen työn tehtävänhallinnat.

 

Kaikille käyttäjille, jotka haluavat ottaa matalalla kynnyksellä haltuun ja käyttöön helpot, mutta monipuoliset tehtävänhallinnan ja muistiinpanon apuvälineet.

Avaa PDF-esite

E

Excel tietokannat – jatkot

Excelin käsitteet ja toiminnot Excel-työkirjoissa tietokantapuolella. Hyödyllisiä tietokantafunktioita, Pivotien perusteita.

 

Excel-käyttäjille, jotka haluavat käyttää Exceliä entistäkin monipuolisemmin ja oppia uusia toimintoja.

Avaa PDF-esite

bottom of page