top of page

Ratkaisut tehokkaampaan työpäivään

 
 

Me haluamme varmistaa, että jokainen työpäiväsi on mahdollisimman tehokas ja miellyttävä. Ymmärrämme, että tehokkuus ja hyöty työpäivässä muodostuvat monista tekijöistä. Tarjoamme ratkaisuja, jotka tukevat sekä omaa osaamistasi että työympäristösi parantamista.

Ergonominen työpiste – kroppa kunnossa, tehokas mieli

Ergonomia työpisteellä ei ole vain trendisana, vaan se on perusta terveelliselle ja tuottavalle työskentelylle. Monipuolisesti säädettävät tuolit ja oikean korkeuden työpöydät ovat investointeja, jotka maksavat itsensä takaisin parempana keskittymisenä ja vähentyneinä sairauspoissaoloina. Monipuolinen toimistokalusteiden valikoimamme tarjoaa sinulle mahdollisuuden uudistaa työpisteesi ilman, että se rasittaa budjettiasi.

Office-ohjelmien hallinta – Avaa mahdollisuuksien ovet

Office-ohjelmien, kuten Wordin, Excelin ja Outlookin hallinta on nykyaikaisen työelämän kivijalka. Kun tiedät, miten hyödyntää näiden ohjelmien monipuolisia toimintoja, saat työtehtävät tehtyä nopeammin ja vähemmällä stressillä, parannat tiedonhallintaa ja tuotat sisältöä, jolla on merkitystä. Koulutusvideomme antavat sinulle tarvittavat taidot ja vinkit, joiden avulla voit ottaa kaiken irti näistä välttämättömistä työkaluista.

Live-koulutukset  – etänä tai paikan päällä

Tarjoamme live-koulutuksia, jotka voidaan järjestää joko etänä Microsoft Teamsin kautta tai paikan päällä asiakkaan tiloissa. Saat tarpeeseesi räätälöityä ohjausta, käytännön esimerkkejä ja harjoittelua sekä vastauksia kysymyksiisi.

Laadukas
Työpiste


kestävyys
ergonomia
laatu

TF-Kaluste tarjoaa kestävät ja laadukkaat kierrätetyt toimistokalusteet. Meiltä saat monipuolisesti säädettävät työtuolit, sähköpöydät, sermit, seinäkkeet...

live-koulutus

Laitetaan
kivijalka
kuntoon

Kun haluat laittaa Office-osaamisen kivijalan kuntoon. Excel, Word, PowerPoint, Excel, muut Officet... Mikä tarpeesi onkaan, me autamme sinua!

Video-Portaali

office-videot
jaksaminen
tietoturva

Opiskele asiat juuri silloin, kun sinulle sopii. Katso yksittäinen aihe, kun sinulla on tarve, tai ota isommat kokonaisuudet haltuun. Sinä päätät!

laadukas työpäivä

Ergonomia

jaksaminen
osaaminen

Kun nämä kolme elementtiä – ergonomia, jaksaminen ja osaaminen – yhdistyvät, syntyy työpäivä, joka ei ainoastaan tuota tulosta, vaan myös tukee työntekijän hyvinvointia ja ammatillista kehitystä.

Laadukas työpiste

Onnistuneen työpäivän perusta

Toimiston kalusteet ovat avainasemassa onnistuneessa työpäivässä. Tutoring Finland on tuttu toimisto-ohjelmistojen kouluttaja jo kahden vuosikymmen takaa sadoille organisaatioille.

 

Tästä kokemuksesta havaitsimme asiakkaidemme tarpeet uudistaa tietotyöntekijöiden työpisteitä osaamisen lisäksi myös kalusteiden suhteen.  

 

Nyt olemme valmiit tarjoamaan avaimet käteen -ratkaisua asiakkaillemme kierrätettävillä merkkikalusteilla.

Laatua ja ergonomiaa – mutta ei kallista. Ota yhteyttä ja jutellaan tarpeistanne!

Kestävyyttä ja ergonomiaa

Tyopiste

Live-koulutus

Paikasta riippumatonta työhyvinvointia

Office-ohjelmien, kuten Wordin, Excelin ja Outlookin hallinta on nykyaikaisen työelämän kivijalka. 

Työpäivästä usein silti kuluu yllättävän iso osa ohjelmien kanssa taisteluun. Tiedät, että jotain voi tehdä, mutta et tiedä, miten se tehdään. Monta asiaa voisi tehdä helpomminkin, jos vain tietäisit, että sekin on mahdollista!

Näistä tarpeista olemme laatineet Kivijalka kuntoon -koulutuksemme, joissa käymme läpi tärkeimmät perusasiat – mutta niiden ansiosta saat melkein kaiken tehtyä nopeasti ja näppärästi!

Koulutus
Computer Screens

Videoportaali

Kun haluat hallita itse ajankäyttöäsi

Tutoring-portaali on O365-ohjelmistojen tehokkaaseen käyttöön ja tarpeen mukaiseen
opiskeluun tarkoitettu ympäristö. Voit opiskella juuri silloin, kun sinulle sopii ja juuri sitä, mitä milloinkin tarvitset.

Portaalissa on kattava videokirjasto Office-aiheisia videoita. Voit ottaa haltuun isompia kokonaisuuksia, tai katsoa yksittäisiä videoita tarpeen mukaan – sinä päätät!

Office-aiheiden lisäksi tarjoamme tiiviin videoluennon tietoturvan ja tietosuojan perusteista: Asioita, joita jokaisen tulee tietää.

Työssä jaksamisen avuksi tarjoamme runsaan videokirjaston niin liikuntaan ja kunnon kohottamiseen, kuin henkiseen jaksamiseen, vireyteen ja itsensä kehittämiseen.

 

Katso videoita silloin, kun sinulle sopii

Portaali
Geometric Shapes

Laadukas työpäivä

Kaikki palikat käsissäsi

Laadukas työpäivä koostuu sekä fyysisestä puolesta, että henkisestä puolesta. Työkaluista ei ole mitään hyötyä, jos niitä ei osata käyttää.

Ota yhteyttä, niin laitetaan työympäristö kuntoon. Sermit, seinäkkeet, pöydät, tuolit... Meiltä saat kaiken.

Ja kun työympäristö on kunnossa, voit keskittyä työhön. Vaikka työtuolisi onkin nyt laadukas, emme halua että joudut istumaan siinä yhtään enempää kuin on tarpeen: Laitetaan Office-osaaminen ajan tasalle ja rakennetaan kestävä kivijalka.

Kalusteet kuntoon ja osaaminen ajan tasalle

Kokonaisuus
bottom of page