top of page
Peaceful forest with a small office cubicle made of glass in the middle of an open space.j

Module-työtilat

TF-Kaluste on nyt Module-työtilojen virallinen jälleenmyyjä! 

Module-työtilat tuovat hälyisäänkin ympäristöön hiljaisen, mukavan ja miellyttävän työpisteen, jossa teet työsi, puhut puhelusi ja pidät palaverit rauhassa ja hiljaisuudessa.

SOLO

Module SOLO on kompakti, äänieristetty pistäytymistila, jossa puhut puhelut, pidät etäpalaverin tai ratkaiset eteen tulleet työtehtävät kaikessa rauhassa ja yksityisyydessä.

Module SOLO.jpg
Module DUO.jpg

DUO

Module DUO on äänieristetty tila, jossa voit pitää kahdenkeskiset palaverit. Voit puhua puhelusi, pitää etäpalaverit, tai tehdä vaikkapa kokonaisen työpäivän ilman ulkopuolisia häiriöitä.

TEAM

Module TEAM voidaan kalustaa vaikka koko tiimille - tilaa riittää! Monikäyttöinen TEAM toimii etä- ja lähipalaverien sekä työnteon tilana, mutta se voidaan myös kalustaa taukotilaksi, jossa voi levätä miellyttävässä ympäristössä tehokkaan äänieristyksen ansiosta.

Module TEAM.jpg
Module hDUO.jpg

hDUO

Module hDUO on automaattisesti desinfioituva työtila. Saat kaiken sen, mitä DUO tarjoaa, mutta lisäksi automaattisen UV-C-desinfiointijärjestelmän sekä laminaarisen ilmavirtauksen, joka painaa aerosolit lattiatasoon. 

hTEAM

Module hTEAM - viidessä minuutissa puhdasta! Kuin TEAM, ja lisänä on automaattinen UV-C-desinfiointijärjestelmä ja laminaarinen ilmavirtaus, joka painaa aerosolit lattiatasoon. Ovenkahvoissa on antimikrobinen pinnoite. 

Module hTEAM on turvallinen ympäristö niin itsenäiseen työntekoon, etätapaamisiin kuin palavereihinkin.

Module hTEAM.jpg

Soita meille

+358 100 200 300

Tule
käymään

Ristikatu 6, 33200 Tampere

jätä viesti

Kiitos viestistäsi!

bottom of page