© 2020 by Tutoring Finland Oy

Valmis paketti yrityksenne sisäisten koulutusten järjestämiseen ja organisointiin.

Tutoringin kanssa saavutat mitattavia oppimistuloksia. Opiskelijan edistymisestä vastaa testit, seurantatyökalut, sekä aktivointitoimenpiteet.

Valmiit O365 / Office sisällöt

Microsoftin Office ja O365 -tuotteiden käyttöaste toimistotyössä kasvaa jatkuvasti. Siksi ohjelmistojen tarjoamien mahdollisuuksien ja uusien ominaisuuksien haltuunotto onkin yksi helpoimmista ja kustannustehokkaimmista tavoista saada aikasäästöä työtehtävissä. 

Sen lisäksi, että hallitset oman työtehtäväsi paremmin, mallipohjien tuottajana helpotat myös muiden työskentelyä päivittämällä työskentelyrutiinisi vastaamaan tämän päivän versioiden potentiaalia.

Tämän takia haluamme tarjota yrityksellenne Office- ja O365 sisällöt samaan kuukausihintaan. Takaamme, että jokainen oppii uusia ja hyödyllisiä toimintatapoja toimisto-ohjelmien parissa.

Yrityksesi omat räätälöidyt sisällöt

Portaaliin voidaan räätälöidä sisältöä teille

tarpeellisista aihealueista. Aihealueet voivat liittyä vaikkapa toimialallenne tyypillisiin työturvallisuustilanteisiin, tietoturvaan, tai esimerkiksi omiin sisäisiin järjestelmiinne.

 

Sisältö voi olla teidän omaanne, tai meidän asiantuntijoidemme teille räätälöimää.

Portaalia voi hyödyntää myös esimerkiksi työhön perehdyttämiseen, tai kokoustallenteiden jakamiseen. Vain mielikuvitus on rajana.

Hinnoittelu

Tutoring Portaalin perushinta yrityksen sisäiseen käyttöön koko henkilöstölle on alkaen 90 euroa kuukaudessa. Perusmaksu sisältää portaalin ja perus- sekä räätälöidyn sisällön avaamisen kaikille käyttäjille. 

Mikäli tarvitsette lisäryhmiä, esimerkiksi jakaaksenne erilaista sisältöä eri käyttäjäryhmille, tai saadaksenne erillisen raportoinnin käyttäjäryhmittäin, saat aktivoitua lisäryhmiä portaaliin 90 euroa / kk / ryhmä.

Kiinteä 12kk tilausjakso, jonka jälkeen tilaus jatkuu toistaiseksi voimassaolevana 3kk jaksoissa.

Koulutusmateriaalin luomisesta ja portaaliin viemisestä veloitamme tuntihinnaston mukaan.

Hallinnointi ja toiminnallisuudet

Saat palveluna toteutettuna käyttäjähallinnan, sisällönhallinnan ja raportoinnin. Aikasi ei mene alustan opetteluun ja ylläpitoon, tai oppipolkujen rakentamiseen. Hoidamme aikaavievät rutiinit avaimet käteen -ratkaisuna.

Toteutamme myös opiskelun aktivoinnin sekä tiedottamisen personoidusti toiveidesi mukaan.

Kirjautuminen toimii sähköpostiosoitteella domain-perusteisesti. Uudet käyttäjät pääsevät siis portaaliin automaattisesti yrityksesi sähköpostiosoitteella ilman erillisiä toimenpiteitä.

Yhteistyökumppaneiden sisällöt

Etsimme yhteistyökumppaneiksi sisällöntuottajia laajentaaksemme portaalin valikoimaa. Tulevista sisällöistä saatte maksutta käyttöön esittelymateriaalin, jonka perusteella voitte tehdä ostopäätöksen mahdollisista uusista aihealueista.

Seuraavaksi lisäämme portaaliin esimerkiksi työturvallisuuteen liittyvää uutta materiaalia. Tavoitteenamme on palvelu, joka yhdistää laajan valikoiman yrityskouluttajia ja eri alojen ammattilaisia sekä potentiaalisia asiakkaita toisiinsa.

Lisäpalvelut

Lisäpalveluihimme kuuluvat sisällöntuotanto haluamistanne aihealueista, koulutusten toteuttaminen livenä haluamillenne käyttäjäryhmille, sekä tarvittaessa asiantuntijamme järjestämä koulutussessio yrityksenne tiloissa.

Opiskelijan edistymisen seurantaan tarjoamme tilauksesta räätälöidyn palvelun.