miten portaali toimii?

Portaalin toiminta perustuu oppipolkuihin. Oppipolku on "paketti" jonka sisällä on tietyn aiheen mukaista materiaalia. Voit itse valita, mitkä oppipolut näkyvät etusivullasi. Voit myös tehdä kartoituksen, jonka avulla saat sinulle sopivat oppipolut näkyviin tai voit tehdä hakuja nähdäksesi videot sinua kiinnostavista asioista.

Näin se toimii:

Etusivu

Portaalin etusivu

Etusivu on kotisi. Täältä löydät oppipolkusi ja pääset niiden kautta sisältöösi käsiksi. Etusivulta pääset myös asetussivulle, jonka avulla voit määritellä mitä oppipolkuja etusivullasi näkyy.

Oppipolut

O365 Start oppipolku.png

Oppipolku on "paketti" jonka sisältä löydät oppimismateriaalia. Suurin osa oppipoluista on Office-aiheisia, mutta sinulla on mahdollisuus hankkia käyttöösi myös työturva-aiheinen oppipolku!

Asetukset

Portaalin asetukset

Asetussivulla voit määritellä, mitä oppipolkuja sinulle näkyy. Valitse taso sekä kielivalinnat (ohjelmiston kieli / opetuskieli).

osaamiskartoitus

Haasta itsesi ja tee kartoitus. Kartoituksessa kysytään tavoitteitasi ja käytössäsi olevia ohjelmistoja, voit myös vastata Office-aiheisiin kysymyksiin jotka mittaavat osaamistasi.

hakutoiminto

Askarruttaako jokin aihe tai asia? Käytä hakutoimintoa nähdäksesi videoita, joissa kyseisiä aiheita käsitellään.

tutustu portaaliin: