mitä hyötyä siitä on?

Tutoring Portaali on fiksu oppimisalusta yrityskäyttöön. Opit käyttämään ohjelmistoja tehokkaalla ja aikaa säästävällä tavalla. Voit itse valita, mitä opiskelet tai voit antaa tehdä osaamiskartoituksen ja antaa portaalin hoitaa loput. Voit keskittyä olennaiseen ja soveltaa oppimaasi saman tien käytäntöön: Säästät aikaa ja rahaa.

miksi portaali?

laatu

Portaali tarjoaa yhdenmukaisen sisällön ja yhdenmukaisten toimintatapojen kautta laadukkaan oppimistuloksen, olivat opiskelijat missä päin maailmaa vain. Varmista laatu käyttämällä Office- ja Microsoft 365-työkaluja ammattimaiseen tapaan.

säästä aikaa ja vaivaa

Sisällöntuottaja: Kun materiaalisi on portaalissa, on sisältösi yhdenmukaista ja jatkuvasti kehitettävissä ja päivitettävissä. Säästät aikaa, kun sisältösi on monistettavissa.

Opiskelija: Opit konkreettisia, aikaa säästäviä työtapoja. Opit ratkaisemaan ongelmat käden käänteessä joten arvokasta työaikaa ei mene hukkaan. Halutessasi voit kerrata asioita helposti ja palata tutustumaan päivitettyyn materiaaliin. Käytät aikaa vain siihen mitä koet tarpeelliseksi, sillä sisällössä otetaan huomioon erilaiset tarpeet ja eri lähtötasot. 

Päättäjä: Varmista jo ennakkoon, mitä saat. Voit tutustua ja testata oppimisympäristöä ennen käyttöönottoa.

työhyvinvointi lisääntyy

Ohjelmistot ovat työkaluja, ja työkalujen käyttäminen on mukavaa kun niitä osaa käyttää oikein. Tietotekniikan toimimattomuus aiheuttaa usein turhautumista ja stressiä. Portaalin avulla vähennät ongelmatilanteita ja koet oivaltamisen iloa, kun osaamisesi kasvaa.

 

Opit tekemällä, sinun ei tarvitse päntätä ulkoa. Voit keskittyä olennaiseen ja soveltaa osaamistasi saman tien käytännössä.

talous kasvuun

Voi keskittyä tuottavaan tekemiseen sen sijaan, että hukkaat turhaan aikaa. Saavutat lisää tehokasta työaikaa kun keskityt olennaiseen. Pääset tehokkaaseen, ammattimaiseen ja riskittömään työskentelyyn.Sinun ei tarvitse viedä muiden aikaa, kun voit tarkistaa portaalista miten asiat voidaan tehdä.