Ajankohtaista

Kaksi vahvaa digitalisaation ammattilaista yhteistyöhön!

Kaksi vahvaa digitalisaation ammattilaista yhteistyöhön.


Valmennuspalvelut osaksi Tampereen Puhelimen palvelutarjoamaa.

Yhteistyössä on voimaa!

Tutoring Finlandin kevään uusin yhteistyö, Tampereen Puhelimen kanssa, on nyt julkaistu.

Tuottava ICT-ratkaisu ei tarkoita pelkästään laitteita, vaan nopeasti digitalisoituva työelämä tarvitsee myös huippuosaajia hyödyntämään laitteiden ja ratkaisujen mahdollisuuksia.

Me olemme mukana edistämässä yritysten liikevaihdon kasvua Office/O355 osaamisen avulla.  

Asioita voi tehdä monella tavalla, me tiedämme sen nopeimman ja näppärimmän tavan kuinka Officen mahdollisuuksia hyödynnetään.

Lue lisää yhteistyöstämme tästä linkistä: TIEDOTE

Lisätietoja:

Reino Hakaoja
Toimitusjohtaja, Tutoring Finland Oy
reino.hakaoja@tutoring.fi / 040 741 2482

Kari Koivisto
Palvelujohtaja, Tampereen Puhelin Oy
kari.koivisto@tampereenpuhelin.fi / 040 774 4728

23.04.2018 15:147 kuukautta sitten

Tervetuloa Tutoringin ja Technopoliksen yhdessä järjestämiin inspiraatioaamuihin: puhujana elokuvaohjaaja Klaus Härö sekä Excel-mies

 

Tutoring Finland ylpeänä esittää:

Johtajaksi vasten tahtoaan: Klaus Härö

Vahva tarinankertoja Klaus Härö jakaa kertomuksensa tiestään elokuvaohjaajaksi sekä monialaisen tiimin vetäjäksi. 

Klaus Härö kertoo omakohtaisten projekti-, tiimityö- ja johtamiskokemustensa kautta, huumorilla höystettynä ja hänen esityksensä vie mukanaan kuin hyvä elokuva: Se viihdyttää, kutkuttaa ja antaa ajattelemisen sekä puheen aihetta pitkäksi aikaa.

Tapahtumien pääyhteistyökumppanin Tutoring Finlandin Excel-mies mukana haastamassa päättäjät keskustelemaan osaamisen uudistamisen kannattavuudesta.

Tule mukaan ja ota haaste vastaan voisiko asiat tehdä joskus toisin!

 Ilmoittautuminen tapahtumaan

Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton, mutta ilmoittautuminen vaaditaan aamiaistarjoilun vuoksi Technopoliksen järjestelmän kautta. Olkaa hyvä ja ilmoittautukaa osoitteessa: http://www.technopolis.fi/johtajuus

Tapahtumapaikkakunnat ja kiertueaikataulun löydät alta. Tervetuloa osallistumaan mille Technopolis-paikkakunnalle tahansa!

 

22.8.2017 Tampere, Technopolis Hermia

29.8.2017 Kuopio, Technopolis Microkatu

30.8.2017 Jyväskylä, Technopolis Innova

31.8.2017 Helsinki, Technopolis Ruoholahti

14.9.2017 Oulu, Technopolis Peltola

 

 

 

30.06.2017 09:581 vuosi sitten

Tutoring auttaa teitä varmistamaan tehokkaan Officen käytön myös kausityöntekijöiden osalta

 

Olemme paketoineet kesäapulaisen ja lomatuuraajan tarpeisiin hyödylliset MS Office-taidot käteviksi videotallenteiksi!

Jotta työteho säilyy lomatuurauksien ajan, on syytä varmistaa henkilöstön osaamistaso sekä käyttöteho myös kausityöntekijöiden osalta. Nyt on loistava tilaisuus tehostaa henkilökunnan MS Office osaamista verkkokurssien kautta. Saat alennuksen verkkokaupastamme alekoodilla: 9A341GQOKW

 

Officen Nopeat & Näppärät -verkkokurssipaketti nyt super edulliseen hintaan

50% alennuksella

vain 59,50 euroa (sis. alv). Normaalisti 119 euroa.

Käytä alennnuskoodia: 9A341GQOKW 

Tilaa suoraan verkkokaupastamme -->

 

Ohjeet: alennuksen saatte käyttämällä koodia 9A341GQOKW verkkokaupassamme - ostoskorissa - Lisää asiakaskoodi -kenttä ja sen jälkeen Lisää -painike. Tämän jälkeen näette päivitetyn alehinnan ja pääsette jatkamaan tilaustietojen täyttämistä.

Verkkokurssipaketti sisältää yhteensä neljä tuntia koulutusta, tunti per aihe: Word, Excel taulukkolaskenta, Excel tietokanta sekä PowerPoint.

Tarjous on voimassa 31.8.2017 saakka. Siihen mennessä tilatuille verkkokurssipaketeille saatte yhden kuukauden katseluoikeuden sekä oppimista tukevat materiaalit videotallenteiden lisäksi, -50 prosentin alennuksella. Yhden tunnin / kurssin hinnaksi tulee näin ollen vain 15 euroa!! Saatte lounaan hinnalla uudistuneet Office toiminnot haltuun per aihe.

Tutoring verkkokurssit = oivaltamisen iloa!

Office-osaaminen nollasta sataan!

Tutoring Finland Oy

Digikoulutuspalvelut

p. 0 100 200 300

info@tutoring.fi

www.tutoring.fi

 

29.06.2017 09:381 vuosi sitten

Tutor HR CaaS palvelumallilla Office osaaminen nousuun

Nyt ollaan tärkeän asian äärellä. Lukiolainen Sami Aho kirjoittaa Innokampuksen blogissa siitä, kuinka huolestuttavan huonolla tasolla lasten ja nuorten toimisto-ohjelmien osaaminen on nykypäivänä:

Samaan aikaan kun lapset halutaan totuttaa tietotekniikan käyttöön pienestä pitäen, perusasiat monesti unohtuvat. Pienen pieni murto-osa nuorista osaa käyttää työ- ja opiskeluelämässä elintärkeitä perussovelluksia, kuten Exceliä ja Wordia. Niiden opettelu jää tietotekniikan valinnaiskurssien vastuulle. Matematiikan tunneillakin olen peruskoulu- ja lukiourani aikana käyttänyt Exceliä tasan yhdellä oppitunnilla.

Tutoring on uudistanut asiakkaiden Office osaamista jo reilun vuosikymmenen ajan. Olemme tarjonneet Office-ohjelmien koulutusta jo yli 200 organisaatiolle kaikkialla Suomessa. Konseptiamme on sovellettu aina muutamien avainhenkilöiden koulutuksesta koko yrityksen laajuiseen satojen työntekijöiden osaamisen kehittämiseen.

Tutor HR CaaS (Competence as a Service) on joustava palvelumalli, joka mahdollistaa sadan prosentin oppimistakuun jokaiselle opiskelijalle. Konsepti antaa päättäjille selkeän kokonaisuuden budjetoida ja hankkia tarpeisiin kohdennettua Office-koulutusta.

Tutor HR CaaS mahdollistaa joustavan, kustannustehokkaan sekä laadukkaan tavan kouluttaa isojakin opiskelijaryhmiä ja soveltuu erittäin hyvin oppilaitosmaailmaan.

"Tuomme mielenkiintoisella tavalla työelämän käytännön tarpeita esille, jolloin oppilaitokset saavat opiskelun tueksi tuoretta tietoa työelämän tarpeista." - toteaa Tutoringin toimitusjohtaja Reino Hakaoja.

Mikäli teillä on tarpeita Office taitojen uudistamiseen ja käyttötehokkuuden nostamiseen, olkaa yhteydessä, keskustellaan aiheesta lisää: 0 100 200 300 tai info@tutoring.fi

 

14.03.2017 10:101 vuosi sitten

Digitalisoimme koulutuspalvelumme verkkovalmennusalustalle

Tutoring Finland on kehittänyt koulutuksiaan yhä asiakaslähtöisemmiksi digitalisoimalla kaikki koulutuspalvelunsa asiakkaan ulottuville verkkoon. Tutoringin palvelut vastaavat nyt entistä tehokkaammin yritysasiakkaiden todellisia tarpeita. Uudistus mahdollistaa osaamistasonkartoituksen, luennoille osallistumisen ja koulutuspalveluiden monipuolisen hyödyntämisen yhdessä ja samassa verkko-osoitteessa: Tutoringin omassa verkko-oppimisympäristössä.

Liiketoiminnan kannalta myös markkinointi ja koulutuksia koskeva viestintä on kustannustehokasta ja näppärää Twid-verkkovalmennusalustan työkaluilla. - Aikaa jää oman liiketoiminnan ytimen toteuttamiseen, kun mahdollisimman moni asia automatisoituu ympärillä, perustelee toimitusjohtaja Reino Hakaoja verkkovalmennusalustan hyötyjä.

Tutoring Finlandin toimitusjohtaja Reino Hakaoja ja TWID-verkkovalmennusalustan perustaja Jari Kaitera avaavat kokemuksiaan verkkokoulutusten hyödyistä tulevana torstaina 26.1.2017 klo 14-15. Tule mukaan webinaariin poimimaan vinkit kuinka sinä voisit hyödyntää verkkovalmennuksia omassa liiketoiminnassasi.

Lue lisää webinaarista ja ilmoittaudu täällä:

Miten digitaalinen koulutusratkaisu moninkertaisti myynnin ja asiakastyytyväisyyden?

24.01.2017 13:181 vuosi sitten

Yrityksissä kaivataan yksilöllistä koulutusta

Tutoring Finlandin koulutuskysely keräsi runsaasti vastauksia. Yrityksissä toivotaan yhä enemmän tehokkaita ja yksilöllisiä koulutuksia, joilla kehitytään juuri omassa työtehtävässä. Pääset osallistumaan kyselyn antiin ja poimimaan hyödyt tulevissa webinaareissamme perjantaina 3.2. alkaen.


Koulutuskyselyn iPad Pro -arvonta toteutettiin heti kyselyn sulkeuduttua. Onnetar suosi Outi Wagneria, Asianajotoimisto Krogerus Oy:stä.
Iloiselle voittajalle ilmoitettiin perjantaina 13. päivä kello 13:13 puhelimitse. Onnea Outille vielä kerran!

22.01.2017 09:401 vuosi sitten

Hyvää joulua ja onnea vuodelle 2017

Haluamme lämpimästi kiittää kaikkia asiakkaitamme sekä yhteistyökumppaneitamme kuluneesta vuodesta. Tämä vuosi on ollut meille suurten uudistusten ja muutosten aikaa. Hyvä kun maltamme odottaa, että pääsemme taas yhdessä teidän kanssanne jatkamaan pian koittavaa uutta vuotta. Teidän kanssa on ollut upeaa tehdä töitä. Kiitos.

Nyt on tullut aika pysähtyä hetkeksi, vetää syvään henkeä ja rauhoittua joulun viettoon. 

Toivotamme teille kaikille oikein hyvää ja rauhallista joulua sekä onnea ja menestystä vuodelle 2017!

 

 

 

 

 

21.12.2016 11:061 vuosi sitten

Maksuttomat webinaarimme jatkuvat tammikuussa 2017

Syksyn webinaari-perjantait on nyt vedetty ja saimme runsaasti hyvää palautetta osallistuneilta. Webinaarimme tarjosivat osallistuneille arvokasta lisätietoa mm. Office-ohjelmien osaamisen uudistamisesta, yksilöidystä koulutussuunnitelmasta sekä tarjosivat konkreettisia arjen vinkkejä Office-ohjelmien käyttämisen tehostamiseksi sekä infoa toimiston pyörittämisestä pilvessä, Office 365-ympäristössä. Webinaareihin osallistuneille tarjosimme lisäksi huomattavan edun: kattava Office-osaajan koulutussuunnitelma, maksutta koko henkilökunnalle.

Tutoringin suositut maksuttomat webinaarit jatkuvat jälleen tammikuussa 2017 uudistunein aihein. Pysy kuulolla ja ilmoittaudu mukaan!

”Kiitos webinaareista! Ne olivat hyödyllisiä ja innostavia, kouluttajat olivat selkeäsanaisia ja asiansa osaavia.”

 

13.12.2016 16:511 vuosi sitten

Kuulumme Suomen vahvimpiin

Tutoring Finlandille on myönnetty Suomen vahvimmat -sertifikaatti. Suomen Asiakastiedon myöntämä arvostettu sertifikaatti todistaa yrityksemme saavuttaneen korkean Rating Alfa -luokituksen, johon yltää vain noin 11% suomalaisista yrityksistä. 

Olen erittäin ylpeä saavutuksestamme! Kiitos asiakkaillemme, jotka olette luottaneet palveluihimme ja valinneet meidät koulutuskumppaniksenne. Olemme Tutoringilla päässeet toteuttamaan upeita koulutusprojekteja. Kiitos myös Tutoringin asiantuntijoille. Olette antaneet uutta näkökulmaa koulutussuunnitteluun ja koulutusten toteutukseen. Uudella ja innovatiivisella palvelulla olemme osaltamme uudistamassa digitalisaatiota Suomessa. Uskon, että asiakkaamme entistä enemmän arvostavat toimintamalliamme", sanoo Tutoring Finland Oy:n toimitusjohtaja Reino Hakaoja.

"Sertifikaatti on vahva todiste Tutoringin luotettavuudesta nyt ja tulevaisuudessa. Sertifikaatti kertoo asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme, että yhteistyö kanssamme on kestävällä pohjalla."

Tutoring on Suomen Vahvimmat -tunnustuksen myötä mukana luomassa voimaa myös tulevaisuuden talouselämään. Sertifikaatti on merkki yrityksen erinomaisista taloudellisista tunnusluvuista, positiivisista taustatiedoista ja hyvästä maksukäyttäytymisestä.

 

 

 

01.12.2016 10:482 vuotta sitten

Muutto Technopolikseen

Toimintamme laajentuessa ja kehittyessä uudistamme myös toimitilamme. Löydät meidät uusista toimitiloista niin Tampereella, Kuopiossa kuin Vantaallakin. Uudet modernit ja tarpeitamme palvelevat toimitilamme mahdollistaa yhteistyökumppanimme Technopolis.

-        Yliopistonrinteen huippumodernit toimitilat ovat loistavat! Täältä löytyy oman toimistomme lisäksi paljon tiloja erilaisiin tarpeisiin, kuten asiakastilaisuuksiin, tiimityöskentelyyn, palavereihin tai omaa rauhaa vaativiin tehtäviin – iloitsee Tutoringin Edvard Stenroos, joka on juuri asettautunut taloksi uuteen toimistoomme Tampereen Kalevantielle.

 

 

 

Uudet osoitteemme 1.12. alkaen ovat:

  • Technopolis Tampere Yliopistonrinne – Kalevantie 2 33100 Tampere
  • Technopolis Kuopio - Microkatu 1 70211 Kuopio
  • Technopolis Vantaa – Teknobulevardi 3 01530 Vantaa

 

Koulutusterveisin, Tutoring Finland

 

21.11.2016 13:122 vuotta sitten

Aloitamme maksuttomat Tutoring Webinaarit

Tutoring Finland aloittaa maksuttomat osaamisen uudistamisen webinaarit. Tuomme uudenlaisen kulman henkilöstön koulutussuunnitteluun. Webinaareissa esittelemme uusia työskentelytapoja ja tuomme lisää tietoisuutta MS Office – ohjelmien käyttäjille tämän päivän mahdollisuuksista.

Olet oikea henkilö webinaareihimme, jos organisaatiossasi käytetään MS Office –ohjelmia useita tunteja viikossa, jopa useita tunteja päivittäin. Webinaareissa kerromme miten autamme tehostamaan toimisto-ohjelmien käytön yrityksessänne. Haluat kenties lisätietoa ja kuulla vaihtoehdon perinteisen henkilöstökoulutuksen rinnalle.

Olemme toteuttaneet Tutor Palvelua jo yli kahdensadan yrityksen henkilöstöille. Uskomme, että meillä on annettavaa jokaiselle MS Officen käyttäjälle.

Varmista paikkasi historian ensimmäiseen webinaariimme ja aloita tehokas koulutussuunnittelu kanssamme (arvo 960 e+24%alv). 

Ilmoittaudu webinaariin

31.10.2016 14:362 vuotta sitten

«««««««»»»»»»»


Tutoring Finland aloittaa osaamisen uudistamisen webinaareissa

Tutoring Finland aloittaa liiketoiminnan konsultoinnin ja koulutuspalveluiden tarjoamisen verkkoympäristössä.