Tutor Verkkovalmennus tuo oivaltamisen ilon sinulle tutussa ympäristössä ja voit heti siirtää opitut asiat käytäntöön

Verkkovalmennus on monimuotoista ohjattua ja omatoimista oivaltamista. Verkon hyödyt ja ajasta riippumaton työskentely on tätä päivää. Jokainen tuokio on suunniteltu tehostamaan ja helpottamaan päivittäistä Office 365 ohjelmien käyttöä. Kaikkiin Tutor Verkkovalmennuksiin sisältyy erillinen luettava aineisto, harjoitukset ja tallenteet.

Ohjattuna:

Asiantuntijamme ohjaa sinua livenä verkossa omalla työpisteelläsi tai vaikka koko tiimiäsi yhteisessä koulutussessiossa. Voit kysyä ja kommentoida vapaasti. Saat vastaukset heti ja valmiit työkalut käytännön tarpeisiin.

Videoyhteys ja pikaviestintä sinun ja asiantuntijamme välillä mahdollistaa välittömän vastauksen esitettyihin kysymyksiin. Oivallat työtä helpottavat toimintatavat ja saat niistä valmiit työkalut. Löydät ne jatkossa ohjelmiesi valintanauhoista ja pikatyökaluriveiltä.

Omatoimisesti:

Meillä on pitkä kokemus luokkamuotoisesta opetuksesta. Olemme tuottaneet omatoimiseen käyttöön luokkamuotoisen toteutuksen tallenteina. Halutessasi Tutor Studio ja OmaOpettaja ovat valmiina matkaamaan luoksesi myös lähikoulutukseen. Kysymys on sinulle parhaiten soveltuvasta tavasta uudistaa osaaminen!