Office 365 nostaa työn tuottavuutta

Office 365 on monen eri päätelaitteen ohjelmistopaketti

Voit luoda, muokata ja jakaa dokumentteja, tarkistaa lennossa kalenterivarauksesi, osallistua Skype for Business -palaveriin ja tehdä tämän kaiken millä tahansa päätelaitteella. Tiedot ovat yhdessä paikassa kaikkien ulottuvilla. Kukin päivittää samaa dokumenttia. Voit olla varma, että käytät viimeisintä tietoa. Office 365 tuo uusia tapoja tehdä asioita. Office 365 on uudistanut perinteiset toiminnot helpommiksi. Miksei nyt tarttuisi tilaisuuteen ja ottaisi hyödyn omaan työhön.

Office 365 luo liiketoiminnalle vuorovaikutteisen ympäristön verkkoon. Organisaation viestintä saadaan näin esteettömäksi ja turhat esteet viestien väliltä katoavat. Autamme sinua. Onnistumista nollasta satasiin. Soita 0 100 200 300.

 

 


Microsoft Office Word ja PowerPoint koulutuksissamme opit luomaan laadukkaita ja hyvännäköisiä asiakirjoja ja esityksiä


Tutor Studiossa on laaja valikoima laadukkaita ja räätälöityjä tekstinkäsittelykoulutuksia. Microsoft Office Word tekstinkäsittelyssä tarvittavista perustoiminnoista opitaan nopeimmat ja näppärimmät keinot. Vaativimmat monisivuiset asiakirjat otat haltuun ja luot niistä tyylikkäitä kokonaisuuksia asiantuntijan opastuksella.

Saat myös paljon ideoita yhtenäistää yrityksesi dokumenttien visuaalista ilmettä vastaamaan paremmin yritysilmettäsi. Kehität samalla huomaamatta tai tavoitteellisesti liiketoimintasi ulkoista mielikuvaa. Sidosryhmille välitettävien asiakirjojen on syytä olla toimivia ja liiketoimintaasi tukevia.

 

Microsoft Office Excel on näppärämpi kuin osasit unelmoida

Excel voi olla paljon muuta kuin ruutupaperi tilauskantojen seuraamiseen. Asiantuntijamme selvittävät mikä on osaamisesi taso ja minkälaisista uudistuneista Excel-toiminnoista olisi sinulle rahanarvoista hyötyä työssäsi.

Kaikki Microsoft Office koulutuksemme sisältävät runsaasti uudistuneita toimintatapoja, jotka ovat tarpeen kun päivität osaamistasi vastaamaan uusien ohjelmaversioiden tarjoamia oikopolkuja.

 

 

Luvassa on oivaltamisen iloa, ajansäästöä ja tehokkuutta toimistotyöhön!