Meille töihin

Etsimme nyt Etelä-Suomen alueelle kokenutta Office 365 verkkovalmennusten asiantuntijaa myynnin tehtäviin. Olet saanut kokemusta alalta ja loistat pilvipalveluiden asiantuntijana. Kurkkaa mitä Tutoring tekee verkkovalmennusten saralla ja soita minulle numeroon 040 7412 482 / Reino Hakaoja. 


Uskotko, että uudistumalla ja oppimalla voit muuttaa maailmaa - tai ainakin hyvinvointia työssä? Me Tutoring Finlandilla uskomme. Etsimme porukkaamme ihmisiä, joilla on pilke silmäkulmassa ja taito luoda uudistuvan työelämän tarpeisiin sopivia verkkovalmennuksia.

 

 

 

 

Jos vastasit kyllä edellisiin, täydennä pohdintaasi vielä seuraavilla:

Onko asiakkaan auttaminen sinulle sydämen asia? Kiinnostaako sinua kasvattaa asiakkaan liiketoimintaa? Entä sytytkö paremman liiketoiminnan työkalujen innovoinnista ja niiden käytössä opastamisesta? Entä olisiko sinulla liike-elämää hyödyttävä koulutusidea, jolle haluaisit sparrausapua ja asiakkaat? Onko Office 365 taidoilla merkitystä?

Olet etsimämme henkilö, jos työelämän liiketoimintaa kasvattavat ja ihmistä tukevat modernit koulutukset herättävät sinut aamulla ilman kellon soittoa. Ota yhteyttä niin keskustellaan yhteistyöstä!

 

Reino Hakaoja

reino.hakaoja@tutoring.fi / 040 7412 482