Tutoring Portaali

Älykäs oppimisalusta yrityskäyttöön

Tutoring Portaali on ratkaisu yritysten ja organisaatioiden sisäisten koulutusten järjestämiseen. Oppiminen ja itsensä kehittäminen on jatkuva prosessi teknologian ja osaamistarpeiden nopeassa muutoksessa. Perinteiset, aikaan ja paikkaan sidotut koulutuspäivät eivät aina kykene vastaamaan tähän tarpeeseen.

 

Jokaisen oppimisprosessi alkaa yksilöllisistä lähtökohdista ja tarpeista. Tämän takia myös oppimisprosessin tulee olla mukautuva suurten massaluentojen sijaan. Portaali tarjoaa jokaiselle oppijalle yksilölliset oppipolut, joiden avulla hän voi oman aikataulunsa mukaan edetä aihealueittain ja vaikeusasteittain eteenpäin.

 

Portaalin etuna on räätälöidyn oppimisprosessin lisäksi kustannustehokkuus. Edullinen kuukausihinta korvaa parhaimmillaan merkittävän osan perinteisen luokkamallin aiheuttamista organisointi- matkustus- ja poissaolokustannuksista.

 

Valmis sisältökirjastomme on suunniteltu palvelemaan mahdollisimman laajaa joukkoa toimistotyötä tekeviä. Office ja Microsoft 365 ovat lähes jokaisen käyttämiä perustyökaluja, joita ei valitettavasti aina hyödynnetä tarpeeksi tehokkaasti. Tämän lisäksi luomme avaimet käteen –ratkaisuna Portaaliin sisältöä räätälöitynä juuri Teidän organisaationne kaipaamista aihealueista.

 

Neljä syytä valita Tutoring Portaali yrityksesi sisäisiin tai kaupallisiin koulutustarpeisiin

Helppoon sisäänkirjautumiseen tarvitset vain sähköpostiosoitteen. Ei salasanojen opettelua. Riittää, että muistat sähköpostiosoitteesi.

​Sisältää laajat Office / Microsoft 365 –sisällöt, minkä lisäksi saat palveluna portaaliin joko yrityksesi kaupalliset, tai sisäiseen käyttöön tarkoitetut valmennusmateriaalit.

​Hakutoiminnon avulla löydät valmennusmateriaalista juuri oikean kohdan. Aina ei ole tarkoituksenmukaista käydä läpi kymmeniä tunteja opiskelumateriaalia. Kun tarvitset apua, löydät oikean vastauksen sekunneissa.

Edullinen, kiinteä hinnoittelu. Olitpa sitten sisällöntuottaja tai yrityskäyttäjä, veloitamme ainoastaan kiinteää kuukausimaksua. Tuotteemme käyttö liiketoimintasi tukena on etukäteen budjetoitavissa, sillä emme peri lisämaksua käyttäjämäärän kasvaessa, emmekä halua rasittaa liiketoimintaasi transaktiomaksuilla.​

Käydään yhdessä läpi, kuinka Portaalimme auttaa yritystänne saavuttamaan osaamistavoitteenne, tai kuinka voimme tukea liiketoimintaasi.
Varaa kalenteriaika asiantuntijallemme

Ratkaisumme yrityksille ja organisaatioille

 

Portaalimme soveltuu yrityksesi sisäisten koulutusten järjestämiseen, aihealueesta riippumatta. Heti aktivoituanne portaalin, saatte yrityksenne käyttöön ammattimaiset Office / Microsoft 365 –sisällöt. Omat sisältömme  kattavat kymmeniä tunteja videomateriaalia.

 

Sisältöä löytyy niin aloittelijoiden, kuin tehokäyttäjienkin tarpeisiin. Takaamme, että jokainen käyttäjä oppii uusia, omaa työtehtäväänsä helpottavia vinkkejä ja toimintatapoja. Nyt ohjelmien käyttöä ei tarvitse opetella ulkoa. Portaali muistaa parhaat toimintatavat ja opastaa käyttäjän kädestä pitäen nopeisiin ja näyttäviin lopputuloksiin.

 

Valmiin sisältömme lisäksi portaali toimii alustana Teidän yrityksenne tarpeisiin räätälöidylle materiaalille. Sisältöä voidaan räätälöidä eri aihealueista, kuten Microsoft –tuotteet, tietoturva, työturvallisuus, työhön perehdyttäminen tai yrityksenne sisäiset järjestelmät. Portaalin ominaisuudet, kuten hakutoiminto, oppipolkurakenne ja kartoitustyökalu tulevat toimimaan kaikessa portaaliin luodussa materiaalissa.

 

Seurantatyökalun avulla valvot portaalin käyttöä haluamallasi tarkkuudella, jopa yksittäisen käyttäjän tasolla minuutti minuutilta. Tämä ominaisuus on erityisen tärkeä työturvallisuuteen liittyvän koulutusmateriaalin levityksessä.

 

Saat Tutoring Portaalin Microsoft Office -sisältöineen yrityksesi koko henkilöstölle alkaen 180 euroa kuukaudessa (ALV-0%). Hinta on kiinteä ja etukäteen budjetoitavissa, sillä emme peri erikseen lisämaksua yksittäisistä käyttäjämuutoksista.

Pssst... muistathan että olemme Business Finlandin valtuuttama. Kysy kuinka voit hyödyntää innovaatioseteliä liiketoimintasi digitalisoimisessa. Innovaatioseteli kattaa 5000 euron hankinnasta 80%.

Satamakatu 17 E 16, 33200 Tampere
0 100 200 300
info@tutoring.fi
Ota yhteyttä!
  • Facebook Basic Black
logo3.png